Hem » Eldstäder » Braskaminer

Serie X - maximal eldvy

Serie X är en braskamin i utsökt design, konstruerad av de bästa materialen och designad för att ge en oöverträffad eldupplevelse. Hemligheten ligger i den stora eldstaden och i det självrengörande glaset. Serien består av tio modeller indelade i fyra familjer (X Line, X Rock, X Art, X Vision) med säregna utseenden och ytskikt. Modellerna i Serie X (förutom X Vision) finns i tre versioner: Basic, Plus med värmemagasin i Durasic® (tillval) och Chef med stor ugn för tillagning av mat.

X Basic, X Plus, X Chef

X Art Basic, X Art Plus, X Art Chef

X Rock Basic, X Rock Plus, X Rock Chef

X Living, X Vision, X Dateo

Serie T - vattenmantlade braskaminer

Serie T är de mest kompakta kaminerna i kategorin vattenmantlade braskaminer. Lite över 60 cm breda och 120 cm höga är de utrustade så de ger uppemot 20 kW i total nominell effekt med en verkningsgrad på över 85 %. I serien ingår sex modeller indelade i tre familjer: T Line, T Rock och T Art, samt versioner med och utan ugn. Samtliga har en stor reglerbar eldstad med eldvy och kan få i en rad olika ytskikt: lackat stål, täljsten eller handgjort kakel. 

T Basic, T Chef

T Art Basic, T Art Chef

T Rock Basic, T Rock Chef

Inbyggda braskaminer/insatser

Braskamin med moderna och eleganta linjer skapad för att ge en magnifik eldupplevelse. Finns i olika modeller och ytskikt.

X 50 V