Hem » Eldstäder » Vattenmantlade vedspisar

Vattenmantlade vedspisar även kallade kökspannor är mångsidiga och mycket användbara produkter i alla hem med möjlighet till vattenburen värme. När spisen är tänd och värmer den omgivande miljön, lagar du mat och bidrar med varmt vatten till din värmeanläggning. Dessutom kan dessa installeras så att du minskar ditt elberoende.
Rizzolis produkter har ett innovativt förbränningssystem, som skyddar pannan från direktverkande lågor. Detta görs med väggar i rostfritt stål som täcker hela brännkammaren. Veden brinner dessutom mer effektivt, vilket ger högre verkningsgrad, mindre vedåtgång och lägre partikelutsläpp.

Serie RTE

Det är serien ˮclassicaˮ av fabrikatet Rizzoli. Tack vare den stora möjligheten att kundanpassa de vattenmantlade vedspisarna i denna serie är de den perfekta lösningen för att integreras med den befintliga köksinredningen.

RTE 60, RTE 80, RTE 90

RTVE 60, RTVE 80, RTVE 90

RTE 120 combi (utan vedeldad ugn), RTE 140 combi, RTE 150 combi

RTVE 120 combi (utan vedeldad ugn), RTVE 140 combi, RTVE 150 combi

Serie ST

En vattenmantlad vedspis som kan installeras var som helst. Den passar in perfekt både i moderna köksinredningar och de mer klassiska tack vare det breda urvalet av färger och ytskikt.

ST 90

Serie STP

Vattenmantlad vedspis med exceptionell prestanda som utmärks av kapaciteten att producera varmvatten både för värmeanläggningen och tappvattenkretsen.

STP, STP rustik (kakel), STP täljsten

LT

Det är en produkt med retrokänsla som utmärks av de handnitade och antikbehandlade luckorna samt av beklädnaderna i handgjord majolika eller den högkvalitativa täljstenen.

LT 90 rustik, LT 90 täljsten